Miksi seurakuntavaaleissa?

Lähimmäisenrakkaus. Välittäminen. Usko hyvän tekemiseen. Armo.

Kauniita sanoja, jotka kuuluvat seurakuntaan kuulumiseen, kuten suuri osa kuuluu, myös taviksista.

Seurakunta pitää huolta perhekahvilassa ja kerhoissa ihan pienistäkin ja perheistä, se järjestää tapahtumia, antaa partiolle kolopaikan. Suurempia asioita on rippikoululeirit, nuorten kasvaminen ja perheet. Vähäosaisten ja ikääntyneiden auttaminen, diakoniatyö, vapaaehtoistyö ja ihmisten pariin meneminen on seurakunnan arkea. Se ei synny ilman tekijöitä.

Seurakunnan muodostaa ihmiset, ja kynnyksen pitäisi olla matala, avoin, suvaitsevainen ja lähimmäistä kunnioittava, että taviskin pääsee sisälle. Erilaisille ryhmille suunnatut osallistavat tapahtumat tuovat seurakuntaa lähemmäksi, kutsu tulla on kaikille.

Hollolassa seurakuntakeskus on moderni ja perinteinen yhtä aikaa. Se luo puitteet monenlaiselle toiminnalle, avaa ovia konserteille ja pienimuotoisemmille tapahtumille. Kivikirkko, pappila ja leirikeskus edustaa kulttuuriperintöä ja sen vaalimisessa seurakunnalla on oma roolinsa.

Aikaa, rakkautta, välittämistä, suvaitsevaisuutta. Luodaan kaikille avoin seurakunta.